Cup

RunnersOfNorway

Vesterålen Summer Games er cup som består av flere øvelser rundt om i Vesterålen i sommer. Sommercupen har som mål å motivere flest mulig til å mosjonere mest mulig i løpet av: Målet er veien (dvs alle treningsturene og mosjonsøktene) der sommercup-arrangementene er selve belønninga! Sommercupen er også en sammenlagtkonkurranse der det er om å gjøre å prestere i gateløp og i motbakker opp de flotte fjellene i Vesterålen.

Vesterålen Summergames består av fem ulike løp som arrangeres i Vesterålen i løpet av sommeren. Vi trekker flotte premier blant mosjonistene som har deltatt. For å kåre vinnere i konkurranseklassen beregnes det poeng ut fra plassering i hvert løp (etter FIS-modellen for verdenscupen i langrenn). Det er mulig å stryke ett løp (den dårligste plasseringa, eller fravær, teller altså ikke). De tre damer og herrer som har høyest poengsum etter siste løp blir premieres.

Vesterålen Summer Games er et samarbeid mellom og idrettslagene Alsvåg IL, Bø IL, Melbu IL, Stålbrott IL og våre sponsorer. Målet med cup'en er å motivere flere til å delta på flere konkurranser og mosjonsaktiviteter i løpet av sommeren. Vi ønsker også på denne måten å tiltrekke oss flere deltakere utafor regionen.

Her er arrangementene i 2017

23/6-17: Myre Street Race

25/6-17: Nonskollen Opp

 9/7-17: Melbuløpet

22/7-17: Vetten Opp

12/8-17: Hallartinden Max