Hjem

Cup 2019

RunnersOfNorway

Vesterålen Summer Games består av flere motbakkeløp i Vesterålen i sommer. Sommercupen har som mål å motivere flest mulig til å mosjonere mest mulig i løpet av: Målet er veien (dvs alle treningsturene og mosjonsøktene) der sommercup-arrangementene er selve belønninga! Sommercupen er også en sammenlagtkonkurranse der det er om å gjøre å prestere i gateløp og i motbakker opp de flotte fjellene i Vesterålen.

Vesterålen Summergames består av fire ulike løp som arrangeres i Vesterålen i løpet av sommeren. For å kåre vinnere i konkurranseklassen beregnes det poeng ut fra plassering i hvert løp (etter FIS-modellen for verdenscupen i langrenn). Beste poengsum i tre tellende løp legges til grunn. Det er mulig å stryke ett løp (den dårligste plasseringa eller et fravær teller altså ikke). De tre damer og herrer som har høyest poengsum etter siste løp blir premieret. Vi trekker flotte premier blant mosjonistene som har deltatt. 

Vesterålen Summer Games er et samarbeid mellom og idrettslagene Alsvåg IL, Bø IL, Stålbrott IL, Sortland Alpinklubb og våre sponsorer. Målet med cup'en er å motivere flere til å delta på flere konkurranser og mosjonsaktiviteter i løpet av sommeren. Vi ønsker også på denne måten å tiltrekke oss flere deltakere utafor regionen.

Her er arrangementene i 2019

29/6-19: Hallartinden Max

20/7-19: Vetten Opp

18/8-19: Nonskollen Opp

14/9-19: Ånstadblåheia Opp